U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvidjeli prednosti te tehnike!U službi opšteg zdravlja ali i kao dio terapije izlječenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru. U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvideli prednosti te tehnike.

Lečenje vodom daje rezultate za “stare” i ozbiljne bolesti kao i za “nova” moderna obolenja – priznato je kao stopostotno efikasno za lečenje sledećih bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sistem, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

Metoda lečenja:

1. Čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša mlake vode

2. Operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta.

3. Nakon 45 minuta možete normalno jesti i piti

4. Nakon 15 minuta (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata

5. Oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.

6. Ova metoda izliječiće bolesne, a i zdravi će uživati još veće zdravlje.

Koliko je dana potrebno da se izliječe sledeće bolesti:

1. Visoki krvni pritisak – 30 dana

2. Gastritis – 10 dana

3. Dijabetes – 30 dana

4. Zatvor – 10 dana

5. Rak – 180 dana

6. Tuberkuloza – 90 dana

7. Oni koji imaju artritis, ovu metodu lečenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedelji, a od druge nedelje nadalje na dnevnoj bazi.Ovo lečenje nema propratnih efekata, osim što ćete češće ići da mokrite. Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest. Pijete vodu i ostajete aktivni.

Leave a comment